Sperziebonen van eigen kweek

Onze kraakverse boontjes

Prinsessenbonen, sperziebonen, slabonen of kortweg 'boontjes', ze maken deel uit van onze traditionele Vlaamse keuken. De diepe smaak van verse, lokaal geteelde boontjes komt in veel verschillende recepten tot zijn recht. Zowel gekookt als gewokt of gebakken in de pan, de lekkere geur doet iedereen watertanden. 
De verse oogst sperziebonen zit boordevol vezels, carotenen en antioxidanten en bevat bovendien amper calorieën. Hoe verser de boontjes zijn, hoe beter het lichaam de voedingsstoffen kan opnemen. Een goede reden om ze vaak op het menu te zetten.
Verse prinsessenbonen bewaren doe je best niet in de koelkast: daar kunnen ze bruine vlekjes van krijgen. Beter is om ze te bewaren op een koele, droge plek. Daar zijn ze tot 4 dagen houdbaar.

Verpakkingsmogelijkheden

Developed with the support of:

Privacy Statement | Disclaimer | Cookie statement | Certificaten | Site by Plenso

Wij maken gebruik van cookies

De website van Fermetaillieu maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie